Pe 6 Decembrie, TU decizi viitorul Romaniei!

Pe 6 Decembrie, TU decizi viitorul Romaniei!
NOI NU VREM INAPOI!

duminică, 29 noiembrie 2009

Băsescu: Cu Geoană ca preşedinte, se va aşterne o linişte mormântală

"Românii au început să înţeleagă între ce au de ales pe 6 decembrie. Pe de o parte este Geoană şi toţi ştiu că nu este un om puternic. Geoană depinde de Iliescu, Vanghelie, Hrebenciuc, Voiculescu, Vîntu, Patriciu. Dacă va ajunge preşedinte, ei îl vor manevra deciziile. De partea cealaltă este Băsescu, care nu are mogulime. Are în preajmă oameni mai buni, mai răi, că-i cheamă Berceanu, Tăriceanu, Blaga, Udrea...", a spus Traian Băsescu, sâmbătă seară, într-o emisiune la postul Etno TV.

În opinia preşedintelui, "a vota pentru liniştea propusă de Geoană înseamnă a da ţara pe mâna lui Voiculescu şi a lui Vîntu".

În eventualitatea în care preşedinte va ieşi Mircea Geoană, românii nu vor şti niciodată dacă Geoană va fi cel care "le va vorbi" sau dacă, prin acesta, va vorbi Sorin Ovidiu Vîntu, continuă preşedintele. "Românii vor un preşedinte care, timp de cinci ani, nu a făcut compromisuri cu oamenii ăştia de care vorbim. N-o să ştie niciodată cine vorbeşte. Mircea Geoană sau ce i-a spus Vîntu. Asta e de ales pe 6 decembrie. Cu Mircea Geoană o să se aştearnă o linişte mormântală. Ţara va fi jefuită. Cu mine poate că nu va fi liniştea cea mai mare, dar bătălia trebuie dată pentru modernizarea României", a încheiat Traian Băsescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu